"Nothing lasts forever, so live it up, drink it down, lough it off, avoid the bullshit, take chances, & never have regrets, because at one point, everything you did was exactly what you wanted"




marți, 16 martie 2010

Experieta 4TUNING


Zilele trecute tocmai ce am fost pe la o reuniune a pasionatilor de tuning la Romexpo pusa la punct de catre 4TUNING.
Organizare laudabila, masini exceptionale si desigur hostess-uri provocatoare... ce sa mai... un mix nu prea des intalnit la asemenea evenimente.
Ce pot spune insa ca m-a surprins in mod si mai placut a fost atmosfera...
Pentru o adunare de asemenea amploare a fost o adevarata placere sa vad oamenii purtandu-se civilizat... Ce vreau sa zic ?
Sa spunem doar ca nu au fost sunetele de fundal care is destul de persistente la asemenea adunari de oameni... nici un BAA CE BUNA E !! sau DA-TE-N GATU M...!!
Din contra oamenii asteptau ca un copil sau pasionat sa poata face o fotografie la o masina fara a intra in cadru... fotografii prezenti in preajma masinilor faceau loc amatorilor pentru a avea si ei sansa la un instant cu masina... eventual ofereau si sfaturi despre cum sa incadreze masina in obiectiv... ce sa mai... o atmosfera de nota 10.
Felicitari organizatorilor... felicitari participantilor... !!!
Inainte de a va desparti de mica mea istorioara aruncati o privire la proverbialul lup in haine de oaie... Ce tot spun aici ? Dai un click si priveste despre ce este vorba !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu