"Nothing lasts forever, so live it up, drink it down, lough it off, avoid the bullshit, take chances, & never have regrets, because at one point, everything you did was exactly what you wanted"




duminică, 21 februarie 2010

The genesis... sau cum ar zice unu... inceputul ba

Un blog, din cate am auzit pe ici pe colo, ii ca o extensie a cratorului sau... acum daca este de o calitate proasta sau buna... depinde strict de autor si ce latura predomina la el... beware of the dark side !

Si acum trecand peste abureala ieftina... sa incercam a baga ceva mai de calitate... tot abureala desigur... ca doar na, netu' tot net ramane... hell yeah !

O sa va intrebati desigur care ii motivul din spatele ocuparii acestui punct din spatiul cibernetic... ma rog, nu toti... doar cei apropiati mie, care stiu ca nu prea sunt asa bun la legat doua cuvinte... cat despre a insira o intreaga poveste... eh...

Motivul este cat se poate de simplu... dorinta de a fi in pas cu moda, invidia, etc... ar zice unii... ei bine... nu... este mult mai banal si mai prostesc decat orice teorie enuntata mai sus... chiar si cele omise cu iscusinta prin introcucerea "ETC" in fraza ( smart, ha ?)... este o curiozitate... pana la urma care este treaba cu blogu' si de ce atat de mult tam tam pe subiectul asta... si desigur latura mea perversa trebuie sa fie si ea multumita... asa ca de reusesc sa intrec si un anume blogaras veteran... ei bine... cu atat mai fericita va fi... You're dead !! U hear me ? U are dead !!! (metaforic desigur)

Na... asta a fost prima postare... eu si a doua mea personalitate ( scriitorul spazmatic de fraze in engleza) vom reveni cand om avea parte de ceva inspiratie sa mai umplem randurile pe aci.


Pana atunci toate injuriile si comentariile se depun in spatiul alocat mai jos... ce naibi... sa fim ordonati...

De asemenea care vrea sa sugereze o tema de "batut capu' " sa o lase pe aici... cine stie daca are sa fie interesanta o sa ma iau de ea.




Un comentariu:

  1. eu ti-am zis ca esti un emo supradezvoltat. singuru lucru care iti lipsea era blogul! no, pe bune acum: bine ai venit printre noi, o sa iti facem viata un iad bibanule!

    RăspundețiȘtergere